You are here:

De la fotbal, la cratiţă :). Emil Grădinescu şi Silviu Tudor Samuilă au descoperit secretele bucătăriei din zona Lugano, într-un reportaj Telekom Sport

De la fotbal, la cratiţă :). Emil Grădinescu şi Silviu Tudor Samuilă au descoperit secretele bucătăriei din zona Lugano, într-un reportaj Telekom Sport

UEFA Europa League

Comentarii

Cu ocazia meciului Lugano-FCSB, Emil Grădinescu şi Silviu Tudor Samuilă au decis să descopere secretele bucătăriei din zona Lugano.

Gazde le-au fost doi elveţieni, Michel Steger şi Tobias Baltasar, primul patron al braseriei Hambar, iar al doilea chef cu stea Michelin.

Muzica, sportul şi arta culinară sunt trei dintre marile pasiuni ale comentatorului Telekom Sport, iar între el şi Tobias s-a legat rapid un dialog ca între mari maeştri în arta gătitului.

Crema de castane creată de Tobias l-a făcut pe Emil să vrea să întrerupă filmarea :)

Vedetele Telekom Sport au glumit cu bucătarii făcând o legătură între Alibec şi bucătăria italiană. Nici Budescu n-a fost ignorat în discuţii :)

Urmăriţi reportajul complet pentru a afla la ce concluzii au ajuns Grădinescu şi Samuilă după ce au testat bucătoria elveţiană!

 

 

Afla mai multe despre: reportajemil grădinescusilviu tudor samuilălugano 

viewscnt
Articole similare