Handbalistele de la naţionala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în faţa Macedoniei, în manşa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.
Cristina Neagu şi colegele s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru că şi-au dorit să ”prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lecţie de cooking de la Chef Nicolae Lică, iar tot ce au învăţat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-şi, astfel, cina.
Handbalistele au fost împărţite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar şi două feluri de desert.
”Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul şi toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte bine. Eu o oră am curăţat şi tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament” – Cristina Laslo, componentă a echipei naţionale de handbal a României.
- Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.
”Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoţii mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aş putea, le-aş opri pe toate să facem echipă în bucătărie” – Chef Nicolae Lică.
La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat şi platingul preparatelor şi i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât şi cu felul în care au arătat creaţiile lor.
- Vrei să vezi cele mai tari competiții sportive, oriunde ai fi? Ia-ți oferta Orange Love pentru fibră și TV.
Afla mai multe despre: cristina neagu